Magiske Dage Odense og Elite Teater præsenterer musicalsuccesen: The Addams Family

Fantasyfestivalen Magiske Dage Odense og Elite Teater er gået sammen om at præsentere musicalen The Addams Family. Dermed er der endnu flere oplevelser i vente, når Magiske Dage Odense løber af stablen den 20. til 22. oktober.

Ikke bare vil man kunne komme til musical, men de udklædte skuespillere vil også gå rundt i gadebilledet og skabe sjove oplevelser for hele familien.

–         Magiske Dage Odense vokser sig større og større for hvert år med masser af glade gæster i byen. Sidste år havde festivalen 18.000 gæster. Derfor er det meget spændende, at byens forskellige kulturinstitutioner er begyndt at finde sammen om at skabe fælles oplevelser i Odense. Elite Teater bliver en del af en stor samlet oplevelse, og det er meget positivt for Odense, Elite Teater, Magiske Dage Odense og de mange gæster, siger rådmand for By- og Kulturforvaltningen, Søren Windell (C).

Den kunstneriske ledelse bag musicalen består af Laura Pazdecki som instruktør. Det er hendes første år som instruktør. Laura har haft sin gang på Elite Teater de seneste to år som instruktørassistent. Ud over Laura er der Kristoffer Nybye som kapelmester, Fie Alberte Damgaard Lauritsen som koreograf og Johan Berg som kor- og vocalcoach.

–         Vi er meget stolte af og glade for at indgå et samarbejde med Magiske Dage Odense. Vi har haft The Addams Family i kikkerten i nogle år, så det gav god mening for os at tage fat i festivalen og snakke om, hvordan et nyt samarbejde mellem os kan blomstre på tværs af kulturinstitutionerne, siger Stine Haurballe Habekost, administrativ leder hos Elite Teater.

En musikalsk komedie

Musicalen handler om en familie, som elsker mørke og elendighed. Familiens datter, Wednesday, gemmer på en hemmelighed, som kun hendes far kender til. Hun er blevet forelsket i en ung mand fra en helt almindelig familie. Familiens far Gomez kommer på arbejde med at holde på datterens hemmelighed – især overfor sin kone. Familien Addams møder den potentielle svigerfamilie til en skæbnesvanger middag, hvor følelserne får frit løb. Mød den kære familie i en forrygende, hjertevarm historie om kærlighed, familie, og venskab … med et twist!

Glæd jer til at opleve en musikalsk komedie med skøn musik og sangtekster af Andrew Lippa og manuskript af Marshall Brickman og Rick Elis. Forestillingen var en stor succes på Broadwaypremieren, og blev spillet mere end 700 gange. Karaktererne er baseret på den legendariske tegneserie af Charles Addams.

Musicalen kan opleves på Magasinet under Magiske Dage Odense med forestillinger stort set hver eneste dag fra d. 19/10 t.o.m. d. 28/10.

Forestillingen anbefales fra 8 år og opefter, men den er ikke forbudt for børn herunder.

Læs mere på eliteteater.dk.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top