Økonomiudvalgets udtalelse om forsinkelse af letbanen

Lyset slukkes – for klimaets skyld

Sluk for lyset – tænd håbet!

Sådan lyder budskabet fra WWF Verdensnaturfonden i forbindelse med deres årlige Earth Hour, hvor virksomheder, organisationer og privatpersoner bliver opfordret til at slukket lyset lørdag den 27. marts i tidsrummet 20.30 til 21.30.

Som altid bakker Odense Kommune op om Earth Hour, og derfor bliver byens gadebelysning slukket i en time lørdag aften. Vi slukker for alt belysning som er styret centralt. Det betyder, at cirka 90 procent af gadelyset i Odense Kommune vil være slukket under Earth Hour.

– Selvfølgelig er Odense en del af Earth Hour. Vi vil være en grøn og bæredygtig kommune, og vi har store ambitioner om at blive CO2-neutral i 2030 samt styrke vores biodiversitet. Earth Hour er en påmindelse til os alle om, at vi skal arbejde videre. Vi er ikke i mål, og jeg vil arbejde hårdt for, at vi holder et stærkt fokus på en bæredygtig omstilling af byen. Her er Earth Hour en glimrende påmindelse til os alle, og derfor opfordrer vi både borgere, virksomheder og foreninger til at bakke op, siger by- og kulturrådmand Christoffer Lilleholt (V).

Earth Hour startede i Australien i 2007, hvor WWF lancerede kampagnen med en fælles opfordring til at slukke lyset en time for klimaet.

Alle er naturligvis velkomne til at deltage i årets udgave, og det er muligt at følge med på WWF’s facebookside, hvor der før og efter Earth Hour bliver sat fokus på klimaforandringernes konsekvenser for dyr, natur og mennesker – og givet viden og inspiration til, hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Du kan også følge med på instagram under hashtag #EarthHour og #Connect2Earth eller selv dele indhold på dine sociale medier med de samme hashtag.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen