Ledigheden i Odense stiger

For hele landet er ledighedsprocenten steget fra 2,5 % i september til 2,6 % i oktober 2022.

“Det er skidt, at ledigheden stiger. Vi skal hele tiden sigte efter at få så mange odenseanere i job som muligt, og her er det helt afgørende med vores gode og tætte samarbejde med virksomhederne, hvor hver virksomhed har en fast kontaktperson i jobcenteret. Det samarbejde skal vi fastholde og udbygge. Den vurdering ved jeg, at virksomhederne også er enige i. Det kan vi bl.a. se i den seneste tilfredsmåling, der også viser, at 84% af virksomhederne i undersøgelsen var tilfredse eller meget tilfredse med deres samarbejde med jobcenteret,” siger beskæftigelses- og socialrådmand Christoffer Lilleholt.

Odense indtager en 7. plads i ledighedsplaceringen i oktober 2022. Dvs. Odense har landets 7. højeste ledighedsprocent. I september 2022 havde Odense landets 10. højeste ledighedsprocent.

Den aktuelle ledighedsprocent er 3,1 % svarende til 3.203 fuldtidspersoner.

*Bemærk at tallene ovenfor sammenligner ledighedsprocenten for oktober 2022 med ledighedsprocenten for september 2022, som de så ud, da Danmarks Statistik offentliggjorde dem. Danmarks Statistik har i forbindelse med offentliggørelsen af oktobers ledighedstal opjusteret ledighedsprocenten for Odense for september 2022 fra 3,2 % til 3,3 % og for hele landet i september 2022 fra 2,5 % til 2,6 %.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top