Køb billet til en enestående koncert med World Doctors Orchestra og oplev 100 læger fra alle verdensdele spille for velgørenhed

Den 10. september fyldes Carl Nielsen Salen i Odense Koncerthus med 100 læger fra alle verdensdele. De kommer dog ikke for at fortælle om medicin eller kroppens anatomi, men for at spille en af i alt otte velgørenhedskoncerter på verdensplan, hvor alt overskuddet fra koncerten i Odense går ubeskåret til Center for Mental Sundhed i Odense Kommune.

World Doctors Orchestra, som også bliver kaldt WDO, har siden 2008 afholdt 35 velgørenhedskoncerter rundt om i hele verden og har indsamlet og doneret mere end to millioner euro. World Doctors Orchestra er en nonprofitorganisation, der med sine aktiviteter ønsker at øge fokus på global sundhed som en grundlæggende menneskeret for alle.

Til arrangementet vil Peter Qvortrup Geisling, læge og journalist, være konferencier. Derudover vil Christina Åstrand være solist ved koncerterne. Christina Åstrand har siden 1993 fungeret som koncertmester ved DR Symfoniorkester.

Du kan allerede nu bestille billetter på følgende link.

Program for koncerten, der starter klokken 15:

Jean Sibelius Finlandia, op. 26
Johan Halvorsen Norsk Rapsodi nr. 1 i A-dur