I Odense giver Rammstein-koncerter fyldte hoteller og lokal byfeststemning

Lokale tiltag og udsolgte hoteller

Både fredag og lørdag vil der flere forskellige steder i byen være koncerter med lokale bands fra 11.00-18.30 og derudover en lang række andre Rammstein-relaterede events, som lokale, private aktører selv har stablet på benene. Det skal bidrage til at skabe den bedst mulige stemning i byen og ramme for koncertgæsterne:

– Der venter to koncerter af historiske dimensioner, og derfor gør vi os også ekstra umage med, at det skal smitte af på resten af byen. Uanset om man er til Rammstein eller ej, så vil man kunne mærke, at byen summer af liv og lokale aktiviteter, der er med til at stadfæste Odense som en attraktiv kulturby. Det er jeg stolt af og ikke mindst af den store opbakning, der er fra både Cityforeningen og den lokale kulturscene foruden hoteller, restauranter og de mange foreninger, som får det hele til at lykkes, siger by- og kulturrådmand Søren Windell.

Også de lokale hoteller og vandrehjem mærker det løft, det giver til byen, når 90.000 mennesker gæster Odense på én weekend. Stort set samtlige overnatningssteder melder om alt udsolgt, og det er gået langt hurtigere, end de har oplevet ved andre store events, fortæller hotelchef Caroline Sørensen fra Hotel Odeon:

– Det gik vanvittigt stærkt og folk valfarter hertil – især fra udlandet. Nærmest en time efter, billetterne blev frigivet, var alle vores værelser booket. I modsætning til andre koncerter, kan vi se, at de fleste faktisk vælger to overnatninger og bliver i Odense hele weekenden, og det er jeg sikker på også kommer byens restauranter og butikker til gode, siger hun.

Fakta:

Der forventes samlet ca. 90.000 gæster til Rammstein-koncerterne på Dyrskuepladsen fredag og lørdag. Godt 34.000 af dem kommer fra udlandet – primært fra Tyskland, Sverige og Norge.

https://www.visitodense.dk/turist/events/praktisk-information-til-koncertgaester kan du læse meget mere om trafikinformation, parkeringsmuligheder og arrangementer i forbindelse med koncerterne. Her er information både på dansk, engelsk og tysk.

Se den originale nyhed fra Odense Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top