Tæl nisser og VIND 2 Company VIP-billetter til Tour de France 2022

Tæl nisser og VIND 2 Company VIP-billetter til Tour de France 2022

Se med når vi fredag 27. november kl. 16.30-17 live-streaminger indvielsen af det nye torv og samtidig tænder den smukke julebelysning i både Nyborg, Ørbæk og Ullerslev og deltag i konkurrencen om 2 Company VIP-billetter til Tour de France 2022.

Det gælder om at være skarp og holde øje, hvis du vil være med helt fremme, når tour-feltet i 2022 rammer Nyborg – og så er det en fordel, hvis du kan tælle rigtigt.

Under live-streamingen vil der af og til dukke en nisse op på skærmen. Hvor mange du ender med at have set, er det, vi godt vil have svar på. Blandt de rigtige besvarelser trækker vi lod om 10 julekugler og 2 Company VIP-billetter til 2. juli 2022. 

Når du skal finde det rigtige antal, så husk, at julemanden ALDRIG har været en nisse.

For at være med i lodtrækningen om de to billetter, skal du sende dit svar enten med brevpost  til Nyborg Kommune, Torvet 1, 5800 Nyborg , mrk. ’Nisser’, på mail til nisser@nyborg.dk eller via Nyborg Kommunes Facebook.

Du skal være over 18 år for at deltage. Hvis du sender et svar ind, godkender du samtidig, at dit navn må offentliggøres.

Dit bidrag skal være os i hænde senest 16. december 2020 kl. 10. Vinderen får direkte besked og offentliggøres efterfølgende på Nyborg Kommunes sociale medier.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen