Region Syddanmark sender tre testbiler til Nyborg

Mobile COVID-19 testbiler kommer til Nyborg Kommune

Fra 5. til 8. november 2020 bliver det muligt, at blive testet for COVID-19 uden tidsbestilling.

Som supplement til det permanente testcenter der åbner i Nyborg bliver det de kommende fire dage muligt at blive testet for COVID-19 uden først at bestille en tid.

Følgende tidsplan er gældende fra torsdag 5. november til og med søndag 8. november:

Torsdag 5. november kl. 10-16 i Tennishallen, Storebæltsvej 13, Nyborg

Fredag 6. november kl. 10-16 i Tennishallen, Storebæltsvej 13, Nyborg

Lørdag 7. november kl. 10-16 i Ørbæk Midtpunkt, Langemosevej 5, Ørbæk
(Det forgår i forhallen, indgang fra den gl. indgang v. P-pladsen)

Søndag 8. november kl. 10-16 i Ullerslev Kultur- og Fritidscenter, Skolevej 2, Ullerslev
(Det foregår i Kultursalen)

Sådan forgår testningen

Selve testningen vil foregå indendørs, og to medarbejder fra Nyborg Kommune vil være tilstede for at styre køerne. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til en test.

Borgere, der ønsker at blive testet for COVID-19, kan læse mere om hvad man gør på linket nedenfor.

Sådan får du svar på COVID-19 test

• Du kan se svaret på testen på sundhed.dk og i MinSundhed-appen.
  • Der kan gå op til 72 timer (3 dage), før du kan se svaret.
  • Du skal bruge dit NemID til at logge på.

Sundhed.dk oplyser, at der i øjeblikket kan være længere ventetid på at få svar på en COVID-19 prøve. Der arbejdes på at nedbringe ventetiden.

Drejer det sig om et barn, så skal du kontakte barnets læge for prøvesvar.

Generelle spørgsmål

Har du spørgsmål om Covid-19 eller behov for råd og vejledning, kan du kontakte kommunens corona-hotline på tlf. 6333 7030. Hotline betjenes af sygeplejersker og har åben på alle hverdage kl. 9-15.

Se den originale nyhed fra Nyborg Kommune