GovTech Challenge: Har du løsningen, der gør det lettere for ledige og virksomheder at finde hinanden?

Er du kreativ IT-iværksætter, og vil du have muligheden for at pitche din idé på Københavns Rådhus? Så er det dig, vi leder efter.

Københavns Erhvervshus har kontakten til virksomhederne, og Jobcenter København har kontakten til ledige københavnere, men hvordan skal bindeleddet se ud?

Lige nu skal ledige møde op fysisk i jobcentret for at høre om de stillinger, som Københavns Erhvervshus åbner for dem rundt om i de københavnske virksomheder. Det tager tid og kræver ressourcer. Derfor skal proceduren gøres smartere.

Vi inviterer derfor alle kreative iværksættere, mindre IT-virksomheder eller andre interesserede til at byde ind med løsninger, der kan gøre det lettere for alle involverede parter at finde hinanden. Om det er en særlig platform, et digitalt mødested eller et system, der selv kan matche parterne – det er det, vi glæder os til at høre mere om.

Vi evaluerer alle indsendte bud, og de fem bedste inviteres til at pitche live på Københavns Rådhus under eventet Projekt Jobspeed i oktober, hvor bl.a. beskæftigelses og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), vil være til stede. Hun ser frem til eventet:

”På de lediges vegne glæder jeg mig til at se, hvilke kreative løsninger virksomhederne kan bidrage med til den GovTech-udfordring, vi har stillet dem.”

Deltagerne i konkurrencen vil få indblik i konkrete udfordringer i Danmarks største beskæftigelses- og integrationsforvaltning og mulighed for at pitche deres idé foran et kvalificeret dommerpanel og publikum, hvor der vil blive udvalgt en vinder. Deltagerne vil desuden blive eksponeret på Creative Business Networks hjemmeside. Københavns Kommune vil muligvis lade sig inspirere af idéerne til formulering af et muligt fremtidigt udbud, men har IKKE rettighederne til deltagernes løsninger.

Læs mere om projektet og kriterierne her: GovTech Challenge – Creative Business Network (cbnet.com)

Ansøgningsfristen er 1. september 2021.

Se den originale nyhed fra Københavns Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen