Udstyr og sækkemærker til frivillige affaldsindsamlinger


Vil du kombinere frisk luft og motion med en indsats for fællesskabet og naturen, kan du gøre en forskel ved at være med til at indsamle henkastet affald.

Kalundborg Kommune sætter stor pris på, at du som frivillig affaldsindsamler hjælper med at holde kommunen fri for henkastet affald. Derfor vil vi gerne hjælpe dig af med det indsamlede affald.

Hvor kommer du af med affaldet?

Hvis du, din familie eller en lille gruppe planlægger at indsamle affald, og ikke har mulighed for at komme af med affaldet, kan du/I få udleveret sækkemærker samt sække. Maks. 5 sækkemærker pr. affaldsindsamling.  

Det indsamlede affald, der ikke kan sorteres til genbrug, placeres ved husstandens affaldsbeholder i sæk med sækkemærke på. Sækken tager skraldemanden med ved næste ordinære tømning af affaldsbeholderen – Dette gælder kun restaffald (sorterede genanvendelige fraktioner afleveres på genbrugspladsen).

Ved afhentning af større mængder affald vil kommunens Entreprenørservice være behjælpelig.

Mangler du udstyr til en affaldsindsamling?

Kalundborg Kommune har affaldstænger, veste, handsker og affaldssække, som du kan låne, hvis du arrangerer en affaldsindsamling, hvor minimum 5 personer deltager. 

Udstyret skal hentes på materielgården, Rynkevangen 13, 4400 Kalundborg.

Ring og aftal afhentning af sækkemærker, sække og udstyr:

Entreprenørservice, telefonnr. 5953 4060 

Team Vej og Park, telefonnr.  5953 5267

Fra november måned 2020 skal sækkemærker, sække samt udstyr bookes i kommunens Foreningsportal https://booking-kalundborg.kmd.dk/. 

Udlevering af sækkemærker og sække vil derefter være muligt på flere lokaliteter i kommunen, f.eks. på bibliotekerne og Borgerservice.  

Se den originale nyhed fra Kalundborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen