Ny centerchef for Misbrug og Socialpsykiatri i Kalundborg Kommune


Fra den 1. juni 2020 hedder centerchef for Misbrug og Socialpsykatri i Kalundborg Kommune Randi Brodin. Det er et enigt ansættelsesudvalg nået frem til. Hun kommer fra en stilling i Sorø Kommune som centerleder for Handicap og Psykiatri.

” Med ansættelsen af Randi får vi en leder, der har et sikkert blik for ledelse og bred erfaring inden for psykiatri og ledelse. Hun har over 15 års ledelseserfaring inden for det faglige område, så vi er overordentligt glade for at byde Randi velkommen på posten,” siger kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen.

Randi Brodin ser også frem til at komme til at sætte sit aftryk på den måde, som tingene bliver gjort på i Misbrug og Socialpsykiatri i Kalundborg Kommune:

”Det er nemlig os, som skal sikre, at der er et efterværn efter behandling. Vi er broen tilbage til det liv, som skal leves igen, netværk og relationer, som skal dannes igen og arbejde og uddannelse, som skal genoptages. Det kræver faglighed og uddannelse. Men det kræver også dygtig ledelse, kvalitetssikring og en kompetent fordeling af ressourcerne. Det er noget jeg kan byde ind på,” siger hun

Udover at have relevante uddannelser inden for psykiatri og ledelse, så er Randi Brodin også oprindeligt bankuddannet.

”Det er vigtigt for mig, at der både er styr på både økonomien og den sociale kapital,” påpeger hun.

Randi Brodin bor til daglig i Høng sammen med sin teenage-søn, er involveret i frivilligt arbejde og er en ivrig læsehest.

Se den originale nyhed fra Kalundborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top