Fredericia synger sammen | Nyheder

Fællessang har altid være noget, der har bundet danskerne sammen i svære tider. For det at synge sammen styrker fællesskabet mod fjenden, som i denne sammenhæng er corona, og det tænder glæde og håb for fremtiden.

De senere år har Fredericia Kommune indbudt til hyggelig fællessang i rådhusets forhal de sidste fire fredage op til jul. Det bliver der ikke ændret på i år – og dog for fællessangen bliver i år i en corona-venlig digital version. Fællessang bliver i år sendt live på www.fredericia.dk/fredericiasyngersammen

Fire fredage med julesang
Første gang der er fællessang er fredag den 27. november kl. 9.00. Her synger Lars Mølsted for i rådhusets forhal og bliver ledsaget af Thomas Møller på klaver.

Fredag den 4. december er der fællessang fra Christianskirken kl. 9.00, hvor Julie Berthelsen synger for og er ledsaget af Søren Okholm på flygel.

Fredag den 11. december er det Kristinebjergskolen – afd. Høgevej, der lægger lokaler til fællessang kl. 9.00. Her vil Musiklærer Jogvan Jacobsen og skoleelever fra afd. Høgevej synge for.

Sidste gang er fredag den 18. december, hvor der bliver sendt fællessang fra Fredericia Teater kl. 9.00. Her vil Bjørg Gamst synge for og ledsaget af tre musikere fra Slesvigske Musikkorps.

Så tune in på fællessang i Fredericia og syng med, når Fredericia Kommune sender live hver fredag på www.fredericia.dk/fredericiasyngersammen. Her kan man også finde sangteksterne til de fire sange, der skal synges hver fredag.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen