Fæstningsdreng ny leder af byggesagsafdeling | Nyheder

Den 1. februar startede 44-årige Jes Bøgelund som ny leder af Byg & BBR i Fredericia Kommune, hvor han skal stå i spidsen for 17 medarbejdere og den fortsatte udvikling af området. Jes er uddannet bygningskonstruktør og har 18 års ledelseserfaring inden for bygnings- og energibranchen, hvor han også har været projektleder og energikonsulent. Jes kommer senest fra en stilling som underviser på Learnmark Horsens, hvor han primært har undervist i ledelse og kommunikation.  

”Jeg er glad for at kunne byde Jes velkommen til Fredericia. Jeg er sikker på, at Jes med sin baggrund er den helt rigtige til sammen med medarbejderne i afdelingen at sikre en løsningsorienteret drift og fastholde fokus på en positiv udvikling af byggesagsområdet”, siger René Olesen, chef for Teknik og Miljø i Fredericia Kommune.

Som byggeleder og bygningssagkyndig har Jes prøvet kræfter på den anden side af bordet. Han glæder sig til at komme i gang i afdelingen, hvor han som et væsentligt bindeled til erhvervslivet skal være med til at fastholde den gode service til borgere og virksomheder.

”Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang. Jobbet rummer præcis det ansvar og de opgaver, jeg brænder for. Byg og BBR er en travl afdeling, og det viser, at der er gang i væksten i Fredericia Kommune. Den positive udvikling glæder jeg mig til at blive en del af”, siger Jes Bøgelund.

Jes Bøgelund er født på Fredericia Sygehus. Han bor til daglig i Brejning sammen med sin kone og to børn. 

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen