1,5 mio. kr. på vej til landsbyfællesskaberne

Demokrati- og Borgerudvalget har bevilget 11 lokale projekter penge fra anlægspuljen

I april efterlyste Demokrati- og Borgeudvalget projekter, som skulle komme beboerne i lokalområderne til gavn. Fredericia Byråd besluttede nemlig at sende 1 mio. kroner til landsbyerne i kommunen. Pengene er taget fra det udvidede anlægsbudget på 303 mio. kroner, som skal være med til at holde hjulene i gang under coronakrisen.

”Vi har fået rigtig mange fine ansøgninger ind, som alle vil være til stor gavn for lokalbefolkningen. Det er dejligt, at vi har haft mulighed for at understøtte vores engagerede og initiativrige ildsjæle i lokalområderne med penge til deres projekter. Derfor er vi også glade for, at vi har fået bevilliget yderligere en halv mio. kr., så vi kan bevillige penge til næsten alle de indkomne ansøgninger”, siger Christian Jørgensen, formand for Demokrati- og Borgerudvalget.

Der kom 14 ansøgninger ind, og der er blevet søgt om penge til alt fra, som f.eks. en vandpost i Skærbæk, en græsslåmaskine og cykelparkering i Bredstrup-Pjedsted og gadebelysning i Vejlby. Alle rigtig gode ansøgninger, der kommer borgerne i lokalområderne til gavn.

”Vores lokale ildsjæle er med til at gøre vores kommune til et endnu bedre sted at bo og leve, og derfor er jeg så glad for, at vi har fået mulighed for at tilgodese landsbyerne med penge. Lokalområderne har mange engagerede og initiativrige mennesker, der har en masse gode idéer, som vi skal understøtte og bakke op om”, siger den nye næstformand i Demokrati- og Borgerudvalget Anette Hyre-Jensen.

Se den originale nyhed fra Fredericia Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen