Ny centerchef til social- og familieområdet

Faxe Kommune har ansat ny centerchef for social- og familieområdet.

Den 53-årige Søren Ethelberg kommer fra en stilling som familie- og rådgivningschef i Frederikssund Kommune.

Hans karrieremæssige rejse begyndte hos de mindste, da han som 22-årige var pædagogmedhjælper i en børnehave. Siden blev det til en uddannelse som pædagog, og fra 2005 tog den ledelsesmæssige del af karrieren for alvor fart både uddannelsesmæssigt og jobmæssigt.

Som centerchef har Søren Ethelberg været med til at genoprette økonomi og en lang række faglige indsatser. De kompetencer inden for stærk økonomisk styring og fokus på udvikling og implementering af indsatser er vigtige egenskaber at have med sig i det nye job som centerchef i Faxe Kommune.

– Faxe Kommune arbejder hårdt på at få styr på økonomiske udfordringer på det sociale område. Samtidig er vi i gang med en storstilet implemetering af Fælles om forebyggelse for at sikre tidlige og meningsfulde indsatser sammen med børn og deres familier, som har brug for det. Her kommer Søren Ethelbergs erfaring i spil. Ikke mindst fordi han også har både jobmæssig og uddannelsesmæssig erfaring med det pædagogiske arbejde. Vi glæder os til at byde Søren velkommen i Faxe Kommune, siger direktør Thomas Knudsen.

Søren Ethelberg glæder sig til at arbejde videre med det fokus, Faxe Kommune har på en indsats på tværs af organisationen, når det gælder børn, unge og deres familier.

– Løsningerne findes i samspillet mellem de almene områder og de specialiserede børne- og voksenindsatser, herunder samspillet med de indsatser, der iværksættes i andre sektorer eller forvaltningsgrene. Jeg er meget optaget af, hvordan vi ruster de almene fællesskaber og nærmiljøer – civilsamfundet om man vil – til at bidrage, siger Søren Ethelberg og tilføjer:

– I det hele taget er jeg optaget af, hvordan vi på tværs af fagområder og i dialog med borgerne iværksætter indsatser, som netop har familiernes samlede livssituation for øje.

Søren Ethelberg bor i København med sin kone Lis og deres datter på 21 og deres søn på 19.

Når han skal foretage sig noget i fritiden står den på løb – og ja, han har faktisk løbet 12 maratonløb indtil videre – cykling, læsning og familien i de landlige omgivelser på Lolland.

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen