Hvem skal vinde årets virksomhedspris?

Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg sætter med årets virksomhedspris fokus på de lokale virksomheder, der gør en særlig indsats ved at ansætte sårbare og udsatte unge og give dem mulighed for at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.
 
Der er nogle borgere, som af forskellige årsager ikke kan gå den lige vej fra folkeskole, til uddannelse og videre i arbejde, og som derfor begynder voksenlivet uden en uddannelse eller et job. Med årets virksomhedspris ønsker Beskæftigelses & Integrationsudvalget at hylde de virksomheder, som gerne vil gøre en ekstra indsats for, at denne gruppe får fodfæste på arbejdsmarkedet, siger Bente Abrahamsen, formand for Beskæftigelses & Integrationsudvalget.
 
Kender du en virksomhed, der skal vinde prisen?
 
Alle kan indstille en virksomhed til Faxe Kommunes virksomhedspris. Måske arbejder du selv i en rigtig god virksomhed, eller måske kender du nogle, der har rigtige gode oplevelser med en bestemt virksomhed.
 
Beskæftigelses & Integrationsudvalget har i år valgt at prisen uddeles til en virksomhed, der gør en ekstra indsats for at ansætte og fastholde udsatte og sårbare på arbejdsmarkedet.
 

Klik her for at indstille en virksomhed til prisen

 
Indstillingen skal være modtaget 6. september 2021. Prisen forventes at blive uddelt i november 2021.

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen