Ejendomskompagniet ApS vinder Faxe Kommunes virksomhedspris 2020

Faxe Kommunes Beskæftigelses & Integrationsudvalg har udpeget vinderen og sætter med årets virksomhedspris fokus på lokale virksomheder, der gør en særlig indsats ved at ansætte flygtninge og give dem mulighed for at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Virksomheden har et tæt samarbejde med Faxe Jobcenter, og stifter af Ejendomskompagniet ApS Hans-Christian Ramussen har siden 2018 haft syv borgere under integrationsydelse i forskellige typer af støttede jobs ansat. Ligesom virksomheden også har haft en borger i et Integrationsgrunduddannelsesforløb (IGU). To borgere under integrationsydelse er for eksempel efterfølgende ansat som serviceteknikere i virksomheden på ordinære vilkår.

– Det glæder mig, at en lokal virksomhed som Ejendomskompagniet ApS er med til at løfte den fælles opgave, som vi står over for, i forhold til at give nye medborgere, for hvem vejen til arbejde og uddannelse kan være svær, muligheder for at komme godt i gang på arbejdsmarkedet. Det er et udtryk for Faxe i Fællesskab, udtaler formand for Beskæftigelses & Integrationsudvalget, Bente Abrahamsen.

Prisen blev overrakt ved en reception hos Ejendomskompagniet Enterprise K/S den 18. november 2020.

 

 

 

Se den originale nyhed fra Faxe Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen