Her er de nominerede til Silkeborg Kommunes arkitekturpriser

Silkeborg indvier Danmarks største skatepark

Den 29. juni 2019 har vi indviet Silkeborg Skatepark – Danmarks største målt på kvadratmeter. Skateparken er placeret oven på Silkeborgmotorvejens tunnel.

Med motorvejens åbning i 2016 opstod et nyt og unikt byrum i Silkeborg. Nemlig den store betonoverdækning, som ligger ovenpå Silkeborgmotorvejen mellem Alderslyst og Gødvad.

På halvdelen af overdækningen har Silkeborg Kommune nu etableret og indviet en skatepark i tæt dialog med Silkeborgs skatermiljø.

For alle små hjul

Parken er ca. 6.000 kvm, og så er der stadig ca. 4.000 kvm uudnyttet beton, som der også kan skates på. Silkeborg Skatepark har altid åben, og alle med små hjul kan bruge den. Så du kan for eksempel også køre med løbehjul, rulleskøjter og bmx.

Indvielsen

Til åbningen kunne børn og voksne få hjælp til at komme godt i gang med at skateboarde. For de mere øvede blev der holdt en konkurrence om at lave det bedste trick.

STUN-parken blev indviet af Jeppe Friis, den lokale skater og ildsjæl, og udvalgsformanden for Kultur-, Fritids- og Iidrætsudvalget i Silkeborg Kommune, Johan Brødsgaard. 

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen