Silkeborg hylder den bedste grønne virksomhed

Den 20. juni uddeler Silkeborg Kommune for første gang Den grønne ærespris til en virksomhed, som udviser ambitioner, vilje og evne til at sætte det grønne på dagsordenen til inspiration for andre virksomheder. Netop nu efterlyser Silkeborg Kommune nomineringer til prisen.

Alle virksomheder kan være kandidater

Den grønne dagsorden har mange retninger. Og med den nye grønne ærespris kan du nominere en Silkeborg-virksomhed, som – set med dine øjne – fortjener at vinde en ærespris for deres grønne produkt eller løsning.

– Vi håber på et solidt felt af nominerede. For der er masser af måder at arbejde med grønne løsninger og bæredygtighed. Silkeborg har et dynamisk erhvervsliv med mange dygtige og innovative mennesker, som ved, at bæredygtighed er et nødvendigt kriterie i fremtidens drift. Vinderen kan være alt fra den lille tømrervirksomhed, der er gået over til at anvende bæredygtige materialer til den store virksomhed, som arbejder med vedvarende energi samt andre grønne tiltag som f.eks. økologi og cirkulær drift, siger Claus Rasmussen fra virksomheden Lime, som er medlem af juryen for Den grønne ærespris.

Det handler om at fejre det grønne inspiration

Et andet medlem af juryen for den grønne ærespris er Claus Løwe Klostergård, formand for klima- og miljøudvalget i Silkeborg Kommune. For ham er æresprisen en god måde at synliggøre – og fejre – de grønne løsninger på.

– Silkeborg er en kommune med stærke, grønne ambitioner. Vi ønsker at fremme de grønne løsninger for den kommunale organisation, såvel for kommunen som geografisk område. Vores håb er, at det kan være med til at inspirere virksomheder til at tænke grønnere og mere bæredygtigt. Og med den grønne ærespris hylder vi en virksomhed, som gør en særlig indsats for at sikre netop denne udvikling.

Sådan nominerer du til den grønne ærespris

Send en nominering af din egen eller en andens virksomhed, ved at sende en kort begrundelse for, hvorfor netop din nominering skal vinde Den grønne ærespris, til erhverv@silkeborg.dk

Sidste frist for at nominere er 7. juni 2019 kl. 12.00.