Silkeborg Gadekunst Festival 2020

Silkeborg holder igen i år Gadekunst festival. Denne sommer bliver kulturoplevelserne spredt over hele sommeren for at skabe aktivitet og kunst i byrummet i en længere periode.

I en tid, hvor vi skal holde afstand, holde sommerferie i Danmark og hvor de fleste har lidt minus på oplevelseskontoen, spiller kunsten en særlig rolle.

– Kunsten kan få os til at reflektere over vores liv og de rum, vi bevæger os i – og den kan få os til at føle os som en del af et fællesskab, siger Nina Knappe, kulturkonsulent i Silkeborg Kommune.

De forskellige aktiviteter bliver i år spredt over hele sommeren i stedet for at være koncentreret i én uge. Det sker for ikke at skabe anledning til at samle mange mennesker på én gang og samtidig skabe liv og aktivitet i en længere periode.

I løbet af sommeren kan du med udgangspunkt i programmet sammensætte din helt egen kunstrute gennem byen, og opleve nogle af de mange kunstneriske nedslag. Når alle kunstværkerne er realiseret, vil der blive udgivet et kort over alle gadekunst-værker fra 2019 og 2020 – så er der ingen undskyldning for ikke at gå på kunst-opdagelse i byen!

Følg med på facebook siden ”Kultur i Silkeborg Kommune” for program og mere information om de enkelte kunstneriske nedslag.

Kultur i Silkeborg Kommune

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top