Leg på isen er forbudt igen

Det er ikke længere tilladt at bevæge sig ud på isen i hverken Schoubyes Sø, Kalgårdsvig eller nogen anden offentlig sø i kommunen.

Efter nogle gode dage med sjov og leg på isen på de to søer, er det igen forbudt at bevæge sig ud på isen i hele Silkeborg.

Vi har undersøgt forholdene ved de to søer, og det ikke længere er sikkert at gå på isen. Temperaturerne er steget og fortsætter med at stige, og overfladen er allerede dækket af 2-4 cm blankt vand. Med de mildere temperaturer døgnet rundt og den øgede tilstrømning til søerne fra oplandets tø og nedbør er det ikke længere sikkert at gå på isen.

Vi har skiltet om forbuddet ved begge søer, men forbuddet gælder ved alle offentlige søer i kommunen.

Det kan være livsfarligt at falde igennem isen, så nyd søen fra søbredden med helbredet i god behold.

Læs mere om sikker færdsel på isen på isen på Tryg Fondens hjemmeside.