Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2019?

Hvem skal vinde Sundhedsprisen 2019?

Igen i år kan initiativrige ildsjæle nomineres til Sundhedsprisen 2019. Kender du en frivillig, en forening, et værested, en virksomhed eller en institution, der skaber mere sundhed, fællesskab og trivsel i hverdagen for andre i Silkeborg Kommune? Sidste frist for at indstille kandidater er tirsdag d. 29. oktober 2019.

Måske er det ildsjæle i lokalsamfundet, som skaber liv og trivsel eller en virksomhed, der motiverer medarbejderne til en sundere livsstil? Eller en forening, som er særlig god til at skabe aktiviteter og/eller inkludere børn, unge, udsatte eller ældre i fællesskabet eller noget helt fjerde. Du kan nominere lige præcis det initiativ, som du mener, styrker sundheden og gør en positiv forskel for borgerne i Silkeborg Kommune.

”Vi ved, hvor vigtige personer, foreninger, institutioner og organisationer er, når det handler om at skabe mere sundhed og trivsel i hverdagen og ikke mindst glæde for andre, og det vil vi gerne anerkende og sætte pris på. Det kan både være aktiviteter, der involverer mange mennesker, men det kan også være et initiativ for få, som ikke desto mindre gør en stor forskel i deres liv. Vi vil derfor gerne høre om alle de gode tiltag, der spirer rundt omkring i kommunen”, fortæller Gitte Willumsen, som er formand for Sundheds- og Ældreudvalget i Silkeborg Kommune.

Sidste års vinder – Hjertemotion

Sidste år modtog Hjertemotion Sundhedsprisen. De modtog prisen for deres store arbejde med at styrke sundheden og bygge bro mellem sundhedssektoren og civilsamfundet. Det giver mulighed for et aktivt liv i trygge rammer med andre i samme situation. Tidligere har bl.a. Bydelsmødre, BROEN, Silkeborg Roklubs Handicapafdeling, Trivselsgrupperne i Selvhjælp Silkeborg, Danfoss, Nordre Skole, IF Silkesind og Kirsten Lehrmann – Team Thorning Sundhedscentret modtaget Sundhedsprisen.

Med prisen følger 10.000 kroner, som Hjertemotion har kunnet bruge i deres videre arbejde.

Sådan nominerer du en kandidat

For at indstille den eller dem, som du mener, har fortjent Sundhedsprisen 2019, skal du blot ringe eller sende en SMS til tlf. 29 42 99 78 eller skrive en mail til mas@silkeborg.dk, hvor du kort fortæller:

  • Hvem, du vil nominere
  • Hvorfor, du vil nominere kandidaten
  • Hvem, der indstiller kandidaten

Sidste frist for at indstille kandidater er tirsdag d. 29. oktober 2019. Det er Sundheds- og Ældreudvalget, som udvælger prismodtageren blandt de indstillede kandidater.

Vi overrækker prisen under Bjerringbro-Silkeborg hjemmekamp i JYSK Arena fredag d. 13. december 2019.

Yderligere information

  • Gitte Willumsen, Formand for Sundheds- og Ældreudvalget, tlf. 86 86 71 35
  • Marianne Ahrenkiel Søgaard, Sundhedskonsulent, tlf. 29 42 99 78

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen