Coronavirus: På mandag genåbner indendørs idrætsanlæg

Coronavirus: På mandag genåbner indendørs idrætsanlæg

Fra på mandag 15. juni 2020 kan indendørs idrætsanlæg genåbne. Det gælder hele det indendørs anlæg og inkluderer omklædningsrum, toiletfaciliteter, osv. Svømmehaller åbner gradvist i løbet af juni.

Fra på mandag kan du igen snøre håndbold-, badminton- eller gymnastikskoene. Det sker efter flere måneder med lukkede haller og sale.

Der er fortsat forsamlingsforbud for mere end 50 personer, som skal overholdes ved brug af de indendørs idrætsanlæg.

Svømmehaller åbner gradvist op for foreningsbrug i løbet af juni måned. Du kan holde dig orienteret på Svømmecenter Nordvests hjemmeside.

Genåbning skal være tryg og forsvarlig

Forudsætningen for at gå i gang med indendørs aktiviteter er, at rammerne er på plads til at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det skal sikre en forsvarlig og tryg genåbning, hvor alle borgere i Silkeborg Kommune kan dyrke indendørs idræt med så lav smitterisiko som muligt.

Derfor sørger Silkeborg Kommune i de kommende dage for, at der er spritdispensere, sprit og klude til aftørring af inventar tilgængelige i alle indendørs idrætsanlæg.

Foreninger skal fortsat booke tider, inden lokalerne benyttes. Lokaler kan bookes på Fritidsportalen. Her kan foreninger også se, hvilke tider de allerede har fået tildelt. Idrætsanlæggene må først benyttes 15. juni, selv om I har fået tildelt tider før denne dato.

Vi glæder os til at genstarte hele foreningslivet i Silkeborg Kommune. Samtidig minder vi om, at vi alle har et fælles ansvar for, at spredningen af coronavirus fortsat kan holdes under kontrol, og for at vi alle kan dyrke idræt forsvarligt.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen