Campingspecialisten bygger i Funder

Campingspecialisten bygger i Funder

Der er rift om erhvervsjorden langs Silkeborgmotorvejen. Senest har Camping-specialisten købt 26.000 m2 i Erhvervspark Funder.

Camping-specialisten drives af silkeborgenserne Steen Overgaard og Mark Overgaard, der i forvejen allerede driver camping butikker i Herning og Aarhus. Fremover kan kunder fra hele landet besøge deres nye flagship store i Silkeborg.

– Vi valgte placeringen i Funder, fordi tilkørselsforholdene klods op ad SilkeborgMotorvejen er optimale, ligesom vi synes, at Camping-specialisten passer godt til Silkeborgs image som Danmarks Outdoor Hovedstad, forklarer direktør Steen Overgaard.

Der er allerede indgået kontrakt med HPH Totalbyg A/S, som skal stå for byggeriet der ventes færdigt i 2020. Byggeriet kaldes flagship store, fordi den skal skabe en helt særlig oplevelse for Camping-specialistens kunder i mødet med virksomhedens fritidsprodukter.

Borgmester Steen Vindum glæder sig over at Camping-specialisten valgte at satse på Silkeborg.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at der var flere kommuner, som bejlede til Camping-specialisten og jeg er glad for at vi er konkurrencedygtige. Camping-specialistens valg af placering viser samtidig, at vores image som Danmarks Outdoor Hovedstad også har et erhvervsmæssigt spinoff, som vi kan bruge til at tiltrække endnu flere virksomheder til kommunen, siger borgmester Steen Vindum.

Endelig afslører Steen Vindum, at endnu flere nyetableringer kan være på vej.

– Jeg tør allerede nu godt sige, at vi forventer at kunne offentliggøre yderligere jordsalg i Erhvervspark Funder indenfor den nærmeste fremtid. Faktisk er Erhvervspark Funder det område, hvor vi lige nu mærker den største efterspørgsel, slutter borgmester Steen Vindum.

Billedet er en visualisering af Camping-specialistens kommende flagship store.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen