Byggeriet af den nye Dybkærskole er i udbud

Byggeriet af den nye Dybkærskole er i udbud

Vi er nu nået til den milepæl i projektet, hvor den nye Dybkærskole skal i udbud. Det betyder, at vi skal finde ud af, hvem der skal bygge skolen.

Derfor udbyder Silkeborg Kommune nu i prækvalifikation byggeriet af den nye Dybkærskole. Udbuddet udføres i samarbejde med DK-2 Bygherrerådgivning, Årstiderne Arkitekter / Sweco Danmark, Vega og Autens.

Udbuddet er inddelt i syv fagentrepriser; tømrerentreprisen, vvs-entreprisen m.v., hvor vi inviterer alle, der har lyst, til at byde ind på opgaven.

Herefter gennemgår vi alle ansøgningerne, som vi får ind på hver entreprise, og vælger fem ud på hvert område. Herefter gennemfører vi en licitation, hvor de valgte ansøgere får mulighed for at regne på opgaven og afgive et tilbud på den.

Virksomheder, der ønsker at byde på opgaven, kan finde mere information her.

Et samlingspunkt for hele Gødvad

I 2023 vil den nye Dybkærskole rejse sig i tre forskudte plan på toppen af Gødvad Bakke og koble sig på den nye hal og multihus. Her kan eleverne frit bevæge sig mellem indendørs læringsmiljøer og udendørs terrasser. Teater og musik på musiktorvet, sprængfarlige eksperimenter på sciencetaget, fællesspisning i madhuset og leg og bevægelse i de bakkede udearealer er nogle af elementerne i visionen for den nye Dybkærskole.

Den nye skole placeres i forlængelse af Gødvads bydelscenter og den eksisterende hal samt den nye hal og multihus, som står færdigt til foråret. Det betyder, at det ikke alene er medarbejdere og elever, der får glæde af skolen.

Den nye skole vil tilbyde faciliteter og uderum, hvor man kan mødes – også uden for skolens åbningstid.

Bytorvet, som er en del af Gødvads nye samlingspunkt med blandt andet et cykel-pit-stop og overdækkede udearealer, er på nuværende tidspunkt ikke finansieret. Men det er tænkt ind i området, så vi får skabt en helhed og sammenhæng, hvis midlerne bevilges.

Læs mere om samlingspunktet her.

Om skolebyggeriet

Den nye Dybkærskole skal opføres, fordi den eksisterende er nedslidt.

  • Skolen skal være ca. 10.200 etagemeter
  • Skolen skal rumme 33 klasser og 90 lærer
  • Anlægsudgifterne er 206,3 mio. kr.
  • Skolen forventes færdig i 2023

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen