Beskæftigelseschef Jørgen Skovhus Haunstrup bliver udviklingsdirektør og erhvervsforsker

Han forlader Silkeborg Kommune med udgangen af december.

Beskæftigelseschef Jørgen Skovhus Haunstrup tiltræder 1. januar 2020 en stilling som udviklingsdirektør i softwarevirksomheden Musskema.dk, der arbejder med digitale ledelsesredskaber, og han skal samtidig forske i digitale ledelsesredskaber gennem en erhvervs PhD. Derfor forlader Jørgen Skovhus Haunstrup Silkeborg Kommune med udgangen af december.

Jørgen Skovhus Haunstrup blev i 2013 ansat som jobcenterchef i Silkeborg Kommune, og i 2015 blev han udnævnt til beskæftigelseschef.

– Jørgen Skovhus Haunstrup har sat sit store præg på udviklingen af beskæftigelsesindsatsen i Silkeborg Kommune med løsninger, som har gjort en positiv forskel for både sygemeldte, ledige, uddannelsessøgende og virksomheder i Silkeborg, og som er blevet bemærket på Christiansborg, i Beskæftigelsesministeriet, KL og i de andre kommuner i Danmark. Jeg vil gerne takke Jørgen Skovhus Haunstrup for hans store indsats og engagement, og ønsker ham held og lykke i det nye job som udviklingsdirektør og forsker, siger direktør Anders Kjærulff, Silkeborg Kommune.

– Vi vil nu se nærmere på, hvilke kompetencer, vi har brug for, og hvordan vi løser ledelsesopgaven i overgangsfasen.