Beskæftigelseschef Jørgen Skovhus Haunstrup bliver udviklingsdirektør og erhvervsforsker

Beskæftigelseschef Jørgen Skovhus Haunstrup bliver udviklingsdirektør og erhvervsforsker

Han forlader Silkeborg Kommune med udgangen af december.

Beskæftigelseschef Jørgen Skovhus Haunstrup tiltræder 1. januar 2020 en stilling som udviklingsdirektør i softwarevirksomheden Musskema.dk, der arbejder med digitale ledelsesredskaber, og han skal samtidig forske i digitale ledelsesredskaber gennem en erhvervs PhD. Derfor forlader Jørgen Skovhus Haunstrup Silkeborg Kommune med udgangen af december.

Jørgen Skovhus Haunstrup blev i 2013 ansat som jobcenterchef i Silkeborg Kommune, og i 2015 blev han udnævnt til beskæftigelseschef.

– Jørgen Skovhus Haunstrup har sat sit store præg på udviklingen af beskæftigelsesindsatsen i Silkeborg Kommune med løsninger, som har gjort en positiv forskel for både sygemeldte, ledige, uddannelsessøgende og virksomheder i Silkeborg, og som er blevet bemærket på Christiansborg, i Beskæftigelsesministeriet, KL og i de andre kommuner i Danmark. Jeg vil gerne takke Jørgen Skovhus Haunstrup for hans store indsats og engagement, og ønsker ham held og lykke i det nye job som udviklingsdirektør og forsker, siger direktør Anders Kjærulff, Silkeborg Kommune.

– Vi vil nu se nærmere på, hvilke kompetencer, vi har brug for, og hvordan vi løser ledelsesopgaven i overgangsfasen.

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen