Sønderborg Floorball Club vinder Brobyggerprisen 2022

Fredag den 19. august 2022 overrakte Integrationsrådet i Sønderborg Kommune Brobyggerprisen til Sønderborg Floorball Club ved årets Kulturnat.

– Når vi hvert år uddeler Brobyggerprisen, sætter vi fornyet fokus på de enestående mennesker, virksomheder og foreninger, som gør et kæmpe integrationsarbejde i Sønderborg Kommune. Deres indsats er helt uundværlig for minoritetsgrupperne i området, som bliver budt velkommen fra alle fronter, siger formand for Integrationsrådet, Faisal Shojai. 

Sønderborg Floorball Club vinder Brobyggerprisen for deres rummelighed og store indsats for at skabe plads til alle, uanset hvor de kommer fra. I klubben er der sat fokus på at byde alle velkommen, og international baggrund eller manglende kendskab til det danske sprog er ikke en hindring for at blive godt modtaget og inddraget i klubbens mange aktiviteter.
Både trænere og medlemmer giver internationale medlemmer mulighed for at udvikle egne danskkundskaber og samtidig blive introduceret til den danske foreningskultur. Derved bliver Sønderborg Floorball Club en naturlig indgang til det danske samfund og en måde at skabe sig et netværk i lokalmiljøet. Klubben har på det seneste også tilbudt floorball for ukrainske børn med hjælp fra klubbens ukrainske spiller som træner og tolk.
 
Også organisationerne Baba Sønderborg og Bydelsmødrene Sønderborg var indstillet til prisen. Begge er fællesskaber, der med udgangspunkt i familien og lokalområderne har fokus på integration.
 
Dommerpanelet for Brobyggerprisen består af borgmester Erik Lauritzen, formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen, og formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab, Christel Leiendecker.

Se den originale nyhed fra Sønderborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top