Dansk Miljørådgivning flytter hovedkontoret til Silkeborg

Silkeborg vokser. Inden længe rykker 30-35 – og på sigt forhåbentligt omkring 45 – nye arbejdspladser til kommunen, når virksomheden Dansk Miljørådgivning A/S bygger nyt hovedkontor i Erhvervspark Hårup.

Flere virksomheder ser vækstmuligheder langs Silkeborgmotorvejen, og netop de stærke vækstambitioner og en central beliggenhed, har været afgørende for, at Dansk Miljørådgivning A/S nu flytter deres hovedkontor til Silkeborg fra Ry. Det fortæller direktør Claus Larsen.

– Silkeborg er en dynamisk erhvervskommune med en central beliggenhed, som sikrer os de bedste forudsætninger for at tiltrække medarbejdere og være tæt på vores midt- og østjyske kunder. Samtidig er Silkeborg et naturligt førstevalg for os, fordi vi har vores private bopæl, og et stærkt netværk, her i kommunen.

Dansk Miljørådgivning A/S påbegynder byggeriet af deres nye hovedkontor i begyndelsen af det nye år, og borgmester i Silkeborg Kommune Steen Vindum glæder sig allerede nu til at byde virksomheden velkommen.

– Vi er naturligvis meget glade for, at en virksomhed som Dansk Miljørådgivning A/S vælger at investere i Silkeborg Kommune og bidrage til den vækstdagsorden, som vi arbejder for at styrke i disse år. Og med virksomhedens ambitioner for fremtiden bliver det spændende at følge deres udvikling.

Arealet, som Dansk Miljørådgivning A/S har erhvervet til byggeriet, er 3.700 m2 og ligger ved Hårup Østervej. Entreprenøren er Fast Entreprise. Og byggeriet forventes at stå færdigt i løbet af 2020.

Dansk Miljørådgivning A/S er et landsdækkende, privatejet rådgivningsfirma, hvis speciale er rådgivning indenfor miljø, geoteknik, arbejdsmiljø, bygningsscreeninger, skimmelsvamp, støj/akustik m.v. I de senere år har virksomheden også udviklet intelligent prøvetagningsudstyr og rådgivet indenfor klimaløsninger og bæredygtighed. Virksomheden har pt. ca. 160 medarbejdere, og er på vej mod de 200, på landsplan, og har kontorer over hele Danmark. Desuden har virksomheden et datterselskab med to kontorer i Norge, og kontor nummer tre åbnes i Norge, Trondheim, i starten af 2020.

Læs mere om Dansk Miljørådgivning A/S her: www.dmr.dk

Se den originale nyhed fra Silkeborg Kommune

Læs nyheder fra kommunerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top