Aktører i byggebranchen inviteres til morgenmøde

Sønderborg Kommune og Dansk Byggeri inviterer til et fælles kursus og introduktion til den nye platform ”Byggeprojekt” torsdag den 20. august kl. 8. Det bliver frem over den platform, der udbyder kommunale byggeprojekter. Arrangementet foregår på EUC Syd.

På baggrund af efterspørgsel fra Dansk Byggeri bliver kommunale byggeprojekter frem over kun udbudt på én digital platform. Det sker for at skabe ensartethed i udbudsprocesserne. Platformen hedder ”Byggeprojekt” og er et system, der indeholder de krav og muligheder, som kommunen har. Systemet anbefales af en lang række virksomheder, der allerede benytter systemet.

Sønderborg Kommune og Dansk Byggeri inviterer nu alle kommunens håndværkere, arkitekter, ingeniører og rådgivere til et fælles kursus for at give en introduktion til platformen.

Arrangementet holdes torsdag den 20. august fra kl. 8 på EUC Syd, og det er Byggeprojekt.dk, der afvikler kurset.

Programmet for den 20. august 2020 kl. 8 hos EUC Syd:

• Kl. 8: Kaffe og morgenbrød
  • Kl. 8.30: Mødestart med flg. emner:
  • Nye byggeprojekter i Sønderborg Kommune gennemgås
  • Kommunens nye udbudsplatform demonstreres
  • Håndværkerlisten introduceres.

Tilmelding skal ske til Tove Wilhelmsen, sekretær i Teknik og Miljø, på twil@sonderborg.dk

Kontaktinformation:

Tove Wilhelmsen
Sekretær i forvaltningen Teknik og Miljø, tlf. 27 90 66 52, mail: twil@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune
Rådhustorvet 10